Shembja e dheut e rrëzoi shtyllën elektrike, ajo ra mbi lokal dhe e shkatërroi komplet

Një incident i cili ka mundur që të ketë pasoja fatale ka ndodhur mbrëmë në qytetin e Ferizajt.


Në një pjesë të qytetit, është shembur dheu e si pasojë një shtyllë elektrike ka rënë në një lokal në të cilin fatmirësisht në atë kohë nuk kishte pasur klientë.

Por, nga shembja e dheut e rënia e shtyllës në lokal, janë shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale.

Një pjesë e lokalit është djegur e çatia e lookalit është shembur.