Tragjedi në Itali, çifti shqiptar vritet brenda banesës

Në Spinea (Venecia) një burrë dhe një grua me origjinë shqiptare, të cilët jetonin së bashku, u gjetën të vrarë me thikë në shtëpinë e tyre.

Zbulimi i trupave është bërë nga karabinierët, të lajmëruar nga vajza e gruas e cila nuk kishte mundur të kontaktonte me të ëmën që pasdite.

Fillimisht u mendua se ishte një rast vrasje-vetëvrasjeje, por më pas u zbulua një vrasje e dyfishtë.

Karabinierët në fakt janë në kërkim të një personi të tretë që do të përfshihej në fakt.

Në vendin e ngjarjes, hetuesit kishin gjetur një armë zjarri dhe një thikë.

Dy bashkëjetuesit do të merrnin plagë vdekjeprurëse me thikë.

Ndërhyrja e burrave të Armës në shtëpi ka ndodhur rreth orës 22 të së dielës. Personi që ata po përpiqen të gjurmojnë mund të jetë ish-burri i gruas, një bashkatdhetar.