ShSKUK: Në trajtim 30 raste me COVID-19 pozitivë, 30 post-COVID

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (SHKSKUK) janë duke marrë trajtim spitalor 60 pacientë nga Covid-19.

Prej tyre, 30 janë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 30 të tjerë post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 23 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive 1 pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 12 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 24 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 1 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 6 pacientë

Spitali i Pejës, 7 pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacient post-covid