S’ka gjak mjaftueshëm, Qendra për Transfuzion ka një thirrje për qytetarët

Qendra për Transfuzion të Gjakut ka thënë se meqenëse jemi në kohë pandemie dhe në muajin e shenjtë të Ramazanit, po vërehet mungesa e dhuruesve vullnetarë të gjakut.


Tutje është bërë e ditur se duke i marrë parasysh edhe këto ditë feste, si dhe numrit të shtuar të kërkesave, mungesa e gjakut po rritet.

“Prandaj, ftojmë të gjithë ata persona vullnetarë  të vijnë dhe të dhurojnë gjak në qendrën e Transfuzionit në Prishtinë në mënyrë që të iu dalim në ndihmë pacieteve të shtrirë nëpër spitalet tona.

Dhurimi i gjakut mund të bëhet deri ora 22:00”, thuhet në njoftimin e tyre.