Sonte në REPORTERI/INTERVISTA, i ftuar Ardian Gjini, prej orës 20:10 në Kanal10

Sonte në REPORTERI/INTERVISTA, është i ftuar kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini.


Këtë javë përballë gazetarit Shkumbin Kajtazi, është kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini.

Intervista transmetohet sonte prej orës 20:10 në Reporteri.net dhe Kanal10.

Çdo javë ditën e diele, intervista me përmbajtje nga aktualiteti e politika vendore dhe rajonale; rrëfime personale nga figurat publike; temat e ekonomisë, drejtësisë e sigurisë; analiza; diskutime rreth temave sociale, historike e religjioneve; e shumë çka tjetër, do të trajtohen e diskutohen në ‘REPORTERI/INTERVISTA’.