20 fotot më të bukura të dasmave

E dije që ka një konkurs fotosh? “Fotografos de Bodas” nxjerr në fund fotot më të bukura të dasmave. Bright Side ka ndarë 20 prej tyre. Disa prekëse, të tjera aventuriere dhe gazmore.


Të gjitha bashkë përshkruajnë çaste speciale për ata që martohen e për 100 të tjerët që tërbohen.

Pandemia e goditi rëndë organizimin e dasmave. Shumë u shtynë dhe të tjera u anuluan. Po le të marrim një shije përmes këtyre fotove, derisa festat e dashurisë të rikthehen.