Bëni dush çdo ditë? Atëherë po bëni gabim, këto janë disa nga arsyet

Shumica prej nesh bën dush një herë në ditë ose më shumë. Por, nëse e pyesni veten pse duhet të pastrohemi çdo 24 orë, mund të kuptoni se ne bëjmë dush më shumë sesa është e nevojshme.


Në fakt, dushet e shpeshta nuk na bëjnë ndonjë favor në lidhje me pamjen tonë dhe madje edhe shëndetin tonë, përcjellë Gazeta Online “Reporteri.net”.

Më poshtë keni disa arsye pse nuk duhet të bëni dush çdo ditë:

1. Do të jeni më pak i rrezikuar ndaj infeksionit

2. Lëkura juaj do të jetë më e mirë

3. Flokët tuaja do fillojnë të rriten më shpejt

4. Do ju ndihmojë të humbni peshë

5. Do jeni më pak i prirur të keni reaksioni alergjike

/Reporteri.net/