Adelina ironizon koleget për veshjet e shtrenjta

Ajo është një nga vokalet më të mira shqiptare.

Këngëtarja Adelina Thaçi në Instastory ka hedhur një video, të cilës ia la një shkrim ironizues.

Ajo shihet se është në banjën e Teatrit Kombëtar dhe prapa kishte një bojler.

Adelina tha se bojleri është “kapela” e saj, e cila nuk është e asnjë marke të njohur.

Këto fjalë të saj, janë padyshim ironizim për koleget të cilat në rrjetet sociale tregojnë jetën luksoze që e kanë me veshjet me markat më të shtrenjta në botë.