Bebe Rexha kundër Photoshop-it: I dua të pasmet e mia të mëdha

Këngëtarja e njohur me prejardhje shqiptare, Bebe Rexha, ka thënë se nuk preferon të përdorë Photoshop-in për editimin e fotografive të saj.


Rexha në një intervistë për TMZ ka thënë se e do trupin e vet ashtu si është.

“Unë e dua trupin tim dhe i dua të pasmet e mia të mëdha. Unë jam mbi Photoshop-in”.

Rexha po ashtu la një mesazh për adhuruesit e saj ku tha se ata duhet të donë veten ashtu si janë.

“Dojeni trupin tuaj, mos u përshtatni me shoqërinë, sepse ata do t’ju tradhtojnë gjithsesi. Vetëm jeni vetvetja”.