Blero i hyn biznesit, dhe atë në fushën e kozmetikës

Në mesin e shumë fytyrave publike që kanë zgjeruar aktivitetet e tyre në biznes është edhe Blero.


Pa shumë zhurmë, ai duket të jetë fokusuar në fushën e kozmetikës.

Bashkë me një partner biznesor të tij, ai duket të ketë arritur të marrë përfaqësinë e produkteve të brand-it luksoz “Anastasia Beverly Hills”.

Lajmin Blero e ka bërë të ditur përmes rrjeteve sociale nën paralajmërimin “së shpejti”.

Kohëve të fundit këngëtari i njohur Blero, nuk po është shumë aktivë në skenën muzikore, e krejt kjo si duket qenka arsyeja e angazhimit të tij në hapjen e biznesit të ri.