Brenda shtëpisë luksoze së Dua Lipës në Londër me Anwar Hadid

Artistja shqiptare me famë botërore ka shije mjaft të veçantë.


Ajo jeton në një vend elegant në Londër, pasi hyri në tregun e pasurive të paluajtshme në vitin 2017 vetëm 22 vjeç.

Reklamë

Dua ndan kohën e saj mes Mbretërisë së Bashkuar dhe SHBA me të dashurin dhe modelin Anwar Hadid, gjithsesi besohet se çifti u izolua në shtëpinë e saj në Londër gjatë pandemisë koronavirus.

Ylli është shumë privat për shtëpinë e saj, por ajo ka ndarë disa shikime të fshehta në mediat sociale dhe tregon tiparet mahnitëse të pronës, siç janë muret me tulla të dukshme, dritaret e tavanit dhe tavolinat prej mermeri, shikojeni më poshtë.