Dalin fotot e kryeministres serbe në bikini

Ana Brnabic, kryeministrja serbe, po fsheh thellë jetën e tij private, veçanërisht sepse ajo publikisht pranoi orientimin e saj seksual.


Dihet shpesh se ajo udhëton për në Krku, nga ku ka lindur gjyshi i saj, Anton, në Stari Baski.

Ky ishte një vit ku Brnabic ishte larg syrit publik, në Krku.

Por kohë më parë, interneti ka qenë i rrethuar me fotografinë e saj në bikini, që mori gjithë vëmendjen e njerëzve.

Fotografia është më e vjetër, diku rreth viteve 2010, dhe u qëllua në Krk.