DJ PM dhe Dagz flasin për raportet me artistët shqiptarë, tregojnë a kanë probleme me ndonjë nga ta

Dy DJ-të ndër më të kërkuar në vendin tonë, PM dhe Dagz, njihen për bashkëpunimet e shumta që kanë me artistët shqiptarë.


Të ftuar në emisionin ‘SHOW TIME’, DJ PM dhe Dagz folën edhe për raportet e tyre me këngëtarët, shkruan Reporteri.net.

Se a ua lëshojnë këngët të gjithë artistëve që e meritojnë në ndejat e tyre, mund ta kuptoni në videon e mëposhtme.


Emisioni ‘SHOW TIME’ është prodhim i Gazetës Online ‘Reporteri.net’ dhe transmetohet çdo të shtunë në ora 19:30 në RTV Dukagjini.
/Reporteri.net