Djali i Remize Osmanit e merr nusën, rrjedhin fotografitë e para të çiftit

Remzie Osmani po e marton djalin e saj të vetëm, Hamzën.


Ajo marton djalin e vetëm dhe për këtë ajo ka paralajmëruar dasma madhështore.

E tani, krushqit posa e kanë marrë Gëzimen nga shtëpia e prindërve.

Ajo ka publikuar një foto nga vetura e me këtë pamje Gëzimja po duket më e bukur se kurrë.