Enca e shqetësuar për situatën e krijuar nga koronavirusi: Humanizmi ka vdekur

Personazheve të njohur të showbiz-it që kanë reaguar për situatën e koronavirusit duke dhënë këshilla apo mendime personale, i është bashkuar edhe Enca Haxhia.


Këngëtarja flet e revoltuar për gjendjen në të cilën njerëzit janë katandisur, duke u shprehur se e gjitha është e krijuar nga vetë njeriu.

Sipas Encës, humanizmi ka vdekur dhe ne vetë jemi fajtorë për këtë.

“Gjithçka që mund të mendoj për koronavirusin është: Si munden njerëzit t’ia bëjnë njerëzve këtë? Është një virus i krijuar nga njerëzit.

Humanizmi ka vdekur”- shkruan këngëtarja në postimin e saj.