Gjest i mrekullueshëm: Labinot Tahiri i bën me shtëpi nënë e bijë nga Kaçaniku në ditën e Kurban Bajramit

Humanisti dhe artisti i njohur, Labinot Tahiri sot ka gëzuar një familje.


Ai ka bërë me shtëpi nënë e bijë nga Kaçaniku.

Për Kurban Bajram, dhuratë më të bukur nuk do të mund të kishin marr Hazbije dhe Gylete Shehu, që tashmë kanë një shtëpi të tyre.

Labinot Tahiri shpreson që bizneset në Kaçanik tash të ia gjejnë një punë së bijës, që të mbaj familjen.