I ndihmon të gjithë, por ky person ia kishte zgjatur dorën Labit në një moment të vështirë

Ndonëse i ndihmon shumë nevojtarë, Labinot Tahiri ka rrëfyer një histori prekëse nga e kaluara e tij.


Dikur edhe Labin e kanë ndihmuar, më saktë në vitin 1996 një burrë ia kishte paguar këngëtarin borgjin për një kitarë, shkruan Reporteri.net.

Ai ka rrëfyer se një person nga qyteti i Ferizajit ia ka paguar atij këtë instrument që atë kohë Labi e dëshironte me patjetër.

“Ky burrë, ma ka pas pagua një borgj për një kitarë në vitin 1996! Në atë kohë e doja kitarën, por mundësitë ishin të vogla nga ana ime. Dhe pata marrë 200 marka me shprese se do ta paguaj, por nuk ia pata arritur. Shoku im Arben Mehmeti mi pat dhuruar 200 marka dhe nuk ia harrojë kurrë”, ka shkruar Labit, ndërsa ka vazhduar duke thënë se nuk ia ka kërkuar asnjëherë paratë personi në fjalë.

Ndryshe, Labi njihet si një nga figurat publike që ndihmon tej mase njerëzit në nevojë.

/Reporteri.net/