Ilda Bejleri elegante, mezi po e zë fustani

Ilda Bejleri shpesh është pjesë e mediave rozë dhe komenteve në rrjete sociale.


Prezantuesja e sportit nuk e ka fare problem të provokojë me poza joshëse, teksa shpesh tregon edhe pjesë nga trupi i saj seksi.

Së fundmi ajo vjen elegante nga një event, ndërsa shfaq format trupore si peshk.