Ish-këngëtarja shqiptare sulmohet gjatë protestës në Nju Jork

Është sulmuar këngëtarja shqiptare.


Ish-këngëtarja shqiptare, Ermona Lekbello është sulmuar nga disa persona derisa po mbahej protestë në Nju Jork.

Këtë e ka bërë të ditur vetë ajo nëpërmjet një postimi në llogarinë e saj në Instagram.

“Unë u sulmova dje në mes të Manhattan nga 5 burra të zinj dhe një vajzë , duke mbajtur mendjen tek punët e mia. Nëse nuk do të ishte për një djalë në biçikletë unë ndoshta isha e vdekur sepse ata kishin thikë, ata erdhën rreth meje në të njëjtën kohë, Unë i trajtova me ato që munda por ato ishin për shumë njerëz kurse unë isha vetëm. Bëra raportin në komisariat dhe gjithçka merret në kamera dhe faleminderit Zotit për kamerat që ishin në rrugë, ata ishin në të njëzetat e tyre besoj. Mendoni se si ata që ma bënë me siguri se do t’ia bëjnë një tjetër personi të bardhë. Kjo është e papranueshme. Kjo po shkel të gjitha të drejtat e mia si një person i lirë që mendon për punët e veta.Unë kam qenë me fat që mendoj por shumë të tjerë të bardhë në NY nuk e janë dhe kjo më thyen zemrën. Shpresoj se ka drejtësi edhe për ta. Dhe le ta sqarojmë një gjë, që nuk më frikësoni dhe nuk kam frikë prej jush. Nuk kam pasur frikë edhe dje që 6 prej tyre e jo tashmë kur unë kam mbrojtje me vete”, shkruan ndër të tjera Ermona.

Kujtojmë se ajo është larguar Shqipëria prej më shumë se dy dekadash, në një periudhë të vështirë si viti 1997, por e mbron gjithmonë me “fanatizëm” vendin.

Ajo dikur ishte edhe Miss Durrësi.

View this post on Instagram

I was attacked yesterday in middle of Manhattan by 5 black man and one black girl , minding my own business, if it wasn’t for a guy in Bicycle I was maybe dead because they had knifes , they came around me in the same time , I handled them with what I could but they were to many I was alone , I did the report in the police station and everything is taken in camera and thank God for the cameras that were in the street, they were in their twenties I believe , think about how they did it to me for sure they will do it to another white person , this is unacceptable this is violating all my rights like a free person minding my own business. I was lucky I suppose but many other white people in NY didn’t make it and that breaks my heart . I hope is justice for them too , , and let’s make clear one thing you don’t intimidate me and I am not afraid of you , I wasn’t afraid even yesterday that 6 of them were on my back .

A post shared by Ermiona Lekbello (@ermionalekbello) on

/Reporteri.net/