Ja sa ka kushtuar unaza e fejesës së Jennifer Lopez

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez kanë shfrytëzuar pushimet e tyre në Bahamas që ta forcojnë lidhjen e gjatë të tyre me fejesë.

Baseballisti i njohur amerikan i ka propozuar fejesë pop-yllit me një unazë shumë të bukur dhe të shtrenjtë e cila ka zgjuar kureshtjen e publikut.

Andrew Brown, drejtor i WP Diamonds vlerësoi unazën që Jennifer Lopez mori dhe sipas tij ajo ka një prerje smeraldi rreth 10 karatë dhe kushton hiç më pak se 1 milion dollarë amerikan.

Kjo është fejesa e pestë e Jennifer Lopez.