Kush është shqiptari që iu hodh në përqafim ekipit serb në Eurovizion, i lumtur për suksesin e Serbisë


I lumtur sa ekipi serb për këtë sukses, duket se ishte edhe një shqiptar.

Me flamurin kuq e zi, një anëtar i delegacionit shqiptar në Eurovizion iu afrua serbëve duke i uruar dhe përqafuar për këtë sukses.

Lajmi është dhënë me krenari nga mediat serbe.