Labi ndan 2 mijë euro për të helmuarit në Deçan

Këngëtari Labinot Tahiri, ka dhuruar dy mijë euro për të helmuarit në qytetin e Deçanit shkaqet e të cilit mbeten të pazbuluara.


Krahas njoftimit për shumën e parave të dhuruara artisti i njohur që njihet edhe si bamirës tha se ndjen keqardhje për të helmuarit.

Postimi i tij:

Postimi i plotë i këngëtarit:

PËR DEQANIN 🇦🇱🖐🏻

Të dashur qytetarë, ndjejë keqardhje për tê helmuarit në Deqan!

Ne jemi me ju në këto momente, dhe nesër do të ndajë 2000€ për të prekurit ku së paku të kenëmundesi për të blerē ndonjë medikament! Këto janë për fillim mundesitë tona.
Zoti qoftë me ju, Labinot Tahiri Kosovë e Shqipërisë🇦🇱.