Pas këngës së parë, publikohet kënga e dytë për koronavirus: Jemi mysliman, na ndihmon ALLAHU

Pas këngës se “Vëllezërve Lleshi” e cila u bë hit në internet e që për disa ditë ka kaluar 1.1 milionë klikime, në Twitter sot është publikuar një këngë tjetër


Atë e ka publikuar profili KDOT që është në emër të Alpan Berisha.

Për dallim nga Vëllezërit Lleshi, në këtë këngë paraqitet një djalë dhe një vajzë e të cilët këndojnë “tallava”.

“Jemi musliman, me zemër të bardhë, e kemi Allahun që neve na ndihmon”, këndon njëri prej tyre.

Nuk dihet shumë për identitetin e dy këngëtarëve por personi që e ka postuar në statusin e tij shkruan: “Ju kujtohet vajza që këndonte në këngën tiktok? E mirë, ajo është kthyer”.