Rita Ora mallëngjehet: “Ende nuk mund ta heq nga mendja vendlindjen”

Rita Ora ka postuar pamje nga vizita që i ka bërë fëmijëve në Kosovë.


Para pak javësh këngëtarja nga Kosova me famë botërore, Rita Ora ka vizituar vendlindjen e saj në kuadër të UNICEF.

Gjatë kësaj vizite tre ditore, Rita ka vizituar shumë fëmijë, të cilëve iu ka dhuruar përkrahje.

Ndërsa sot Rita ka postuar pikërisht disa pamje nga kjo vizitë në vendlindje, ndërsa ka shkruar se ajo nuk po mund t’i harrojë ditët në Kosovë.

“Ende jam duke menduar për disa javë më parë kur e kam vizituar vendlindjen time Kosovën dhe ku kam parë sa të mrekullueshëm kanë qenë UNICEF në përkrahjen e fëmijëve të së ardhmes.”

“Unë kam pasur dëshirë t’i jap fëmijëve disa lodra dhe nuk mund ta përshkruaj se sa të lumtur ishin ata, u mbusha me lot sepse isha në gjendje të sjell buzëqeshje në fytyrat e këtyre fëmijëve.”

“Si ambasadore e vendit tim, Kosovës, është detyrë e imja të sigurohem që mund të bëj çfarë do që mundem që të ‘ndriçoj’ bamirësitë si UNICEF të cilët punojnë shumë për të siguruar rëndësinë e jetës së një fëmije. Me ndihmën tuaj ne mund të bëjmë me të vërtetë më shumë nëpër botë dhe të vazhdojmë të përkrahim të ardhmen tonë”, ka shkruar Rita në postimin e saj, duke falënderuar në fund UNIEF-in.

 

View this post on Instagram

 

Im still thinking about a few weeks ago visiting my hometown Kosovo and witnessing first hand how incredible @unicef_uk have been in supporting the children of our future. Giving them hope and belief and even someone who checks in their children’s health is so comforting. I even wanted to give the children some toys and I can’t tell you how happy they were it brought a tear to my eye being able to put a smile on these children’s faces. As ambassador of my country Kosovo it is my duty to make sure I can do all I can to shine light on charities like @unicef_uk who work so hard to ensure the importance of a child’s life. With your help we can really do more all over the world to keep supporting our future and @unicef_uk thank you ?

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on