Tolghan i blen makinën super luksoze Almeda Abazit

Aktori i njohur turk Tolgahan Sayisman, ka surprizuar së fundmi bashkëshorten e tij Almeda Abazi me një dhuratë luksoze.


Ai i ka blerë një makinë të tipit “Range Rover” që ka kushtuar 1 milion e 700 lira turke. Në targën e makinës ai ka shkruar tre shkronjat e para të familjes së tyre: Efehan, Tolgahan dhe Almeda.

Përveç dhuratës së Almedës, Tolgahan ka blerë dhe një makinë për vete.