Urban Band fiton çmimin “Artisti i ri më i mirë” në festivalin Kënga Magjike

Gjatë mbrëmjes së sotme po mbahet festivali më i madh në shqiptare “Kënga Magjike 2021”.


Që në fillim vëmendje të madhe mori skena e festivalit, në të cilin tashmë performuan dy artistë.

Ishte Kras dhe grupi Urban Band, të cilët konkurruan për më arrë çmimin e ‘Artisti I ri”.

Fituesi për këtë çminim ishte grupi i rokut, të cilët u paraqitën me këngën “Edhe një natë”.

Për shkak të performacës së shkëlqyeshme dhe marrjes së çmimit, ata tashmë kanë marrë titullin ‘Big’