Mungoi në protestën e opozitës, Sali Berisha bën akuzën e fortë por më pas pendohet

Former Albanian prime minister Sali Berisha speaks at Parliament in Tirana, Albania, Thursday April 21, 2016. Berisha, has called on Albanians to arm themselves because the government is failing to confront crime. Gun ownership is illegal in Albania and calls to break the law could result in a 10-year jail sentence. (AP Photo/Hektor Pustina)

Ish-kryeministri Sali Berisha ka postuar një video nga momenti i konfrontimit të protestuesve duke e etiketuar njërin prej tyre si të infiltruar të policisë. Por duket se ai është penduar dhe më pas ka fshirë postimin.


Gjatë protestës së sotme u shënuan tre incidente të ngjashme ku dy burra u qëlluan me grushte dhe shkelma nga protestuesit ndërsa një grua u shty për disa momente derisa u nxor jashtë turmës, raporton Shqiptarja.com.

Kujtojmë se Berisha nuk ishte i pranishëm në protestën e sotme të opozitës.