Një anti-amerikan, një enverist dhe të tjerë të dëbuar nga Kosova – këta janë themeluesit e Vetëvendosjes në Tiranë

Autor: Mentor Gjergjaj  Kush do ta besonte?! Një njëri që tek ndjekësit e tij shpërndante konspiracion të facebook-ut se ISIS-in e kanë krijuar amerikanët, katër vite pas mirëpritet të jetë drejtor i një organizate politike, mu në Tiranë – kryeqendrën e të gjithëshqiptarëve – popullit të të cilit vend SHBA-ja tradicionalisht i ka zgjatur dorën … Vazhdoni me leximin e Një anti-amerikan, një enverist dhe të tjerë të dëbuar nga Kosova – këta janë themeluesit e Vetëvendosjes në Tiranë