Të rinj dhe fëmijë mes gazit dhe tymit, pamje që nuk u panë në kamera nga protesta në Shqipëri

Në protestën e sotshme në Shqipëri,  kur protestuesit e opozitës  shkuan pranë selisë së Parlamentit, situata filloi të përkeqësohej, pasi policia filloi të përdorte gaz lotsjellës.


Në fotot e mëposhtme, janë disa nga pajmet të cilat nuk janë transmetuar përmes kamerave.

Në foto, shihet edhe një vajzë e vogël që mbështjell hundët me shallin e saj për shkak të gazit.