Të rinjtë protestojnë me “Rama ik”, kryeministri ua tregon gishtin e mesit në sy të fëmijëve

Kryeministri Edi Rama ua ka nxjerrë gishtin e mesit disa të rinjve protestues mbrëmjen e djeshme, pasi ata dolën me një bredh kartoni duke protestuar “Rama ik”.


Teksa i quajti “harrupiel”, Rama ua ka nxjerrë në largësi gishtin e mesit, ndërkohë që rreth qëndrojnë fëmijë të vegjël, dhe njëri prej tyre, siç shihet në foto, shikon gishtin e mesit që tregon kryeministri.

Pranë Ramës, rri edhe Veliaj, i cili sheh duke qeshur kryeministrin.