Vajza shqiptare vjedh bizhuteri në qendrën tregtare, dalin pamjet

Një çift të rinj kanë arritur të vjedhin një sasi të madhe bizhuterish dhe orësh në një dyqan në qytetin e Vlorës, teksa pronarët e biznesit kanë përcjellë për median dhe pamjet e grabitjes.


Nga kamerat e sigurisë shikohet momenti kur vajza, plotësisht e pashqetësuar vjedh lirshëm objektet e çmuara. Video e publikuar nga Neës24 tregon momentin kur vajza vjedh në një qendër tregtare në Vlorë.

Çifti i të rinjve ka arritur të vjedhë 6 unaza, 3 orë si dhe 9 varëse, vlera e të cilave shkon rreth 400 mijë lekë të vjetra.