Zbulohet sa kushton maska që mbante në kokë grabitësi Admir Murataj

Admir Murataj nuk zgjodhi të përdorë një kapuç, por një maskë gjatë grabitjes në Rinas.


Siç dallohet edhe nga foto që ka siguruar Gazeta Mapo, Murataj në pamje të parë as dallohet që ka një maskë, por kur Policia e vrau, u pa se ai kishte maskë në kokë dhe nuk ishte fytyra e tij orgjinale.

Në një kërkim të thjeshtë në Amazon, një maskë të tillë si ajo që mbante veshur 45-vjeçari mund ta blesh për vetëm 15$.

Mjafton të kërkosh me disa fjalë kyçe. Kjo është një pistë tjetër hetimi për policinë, pasi blerjet online bëhen vetëm me kartë krediti.

Ndoshta karta e përdorur për blerjen e maskës dërgon në zbulimin e autorëve të tjerë të grabitjes, që ndodhi në aeroportin e Rinasit por që jemi mësuar vetëm ta shohim në filmat e Hollywood-it.