Edhe gjyqtaret femra e kopjojnë Nuzën

Ishte gjyqtar Genc Nuza që e nisi trendin e ndëshkimit me karton të verdhë në ndeshjen mes yjeve, shokëve të Granit Xhakës dhe Milot Rashicës.


Pas një zënke që kishte ky i fundit me trajnerin Muharrem Sahiti, gjyqtari Nuza e kishte ftuar Sahitin dhe në vend të kartonit e nxorri palomën për t’i fshirë djersët.

Kjo video bëri jehonë në gjithë botën ngase edhe faqet më të mëdha në rrjetet sociale e kishin shpërndarë atë.

Së fundi edhe një gjyqtare femër e ka kopjuar këtë gjest.