Holandezët rrahin shqiptarin, ai vrapon drejt policëve për të shpëtuar

Një ngjarje ka ndodhur mbrëmë në pedonalen e Tiranës, ku tifozët holandezë kanë sulmuar një shqiptar.

Në video shihet se si shqiptari është sulmuar nga një grup personash dhe më pas ka rendur drejt policëve për të shpëtuar.

Situata në  ishte e tensionuar, ndërsa forca të shumta policie janë shpërndarë në zonat më problematike.