“Nana ka pas qef që unë me kanë njeri normal” – Uta Ibrahimi jep një mesazh interesant

Alpinistja e parë shqiptare, e cila ka poshtuar majën më të lartë në botë Eversetin, Uta Ibrahimi i ka dërguar një mesazh falënderimi nënës së saj.


Uta e ka falënderuar nënën e saj për mbështetje në çdo sfidë që ajo e ka kaluar, ku ka treguar edhe për fillimet e saj, si e priti nëna e saj vendimin për tu marr me këtë sport të rrezikshme dhe përkrahjen që e ka tani, shkruan Reporteri.net.

Ndërkaq, ajo për fund kishte edhe një mesazh, se viti 2020 do të ketë surpriza, Uta e quan” rrush me lula”.

Më poshtë postimin e plotë të saj pa ndërhyrje nga redakisa:

“Asht tepër shumë e randsishme me pas përkrahjen e prindërve në vendimet e jetës.

Nana, edhe pse fillimisht ka pas qef që unë me kon njeri ‘normal’, ajo ka disa kohë që më përkrah shumë fort në ekspeditat e mia, me dreka të mira, me fjalë të mira, dashni e përqafime.
Sot edhe e ka ble maicën me Utalaya për me i përkrah ekspeditat e vitit 2020.
Përpara ma bojke hajt edhe këtë ngjitje edhe kryje mo, e tash spo e diskutojmë më. Tash, veq po ja ndihmojmë njëra tjetrës!

Viti 2020, rrush me lula”.