Njihuni me njeriun që tërheq 6.5 tonë me dhëmbë dhe ndalon Golf 2 me krahë

Kosova ka një njeri të fortë, madje lirisht mund të themi më të fortin në ballkan.


Ai quhet Shkelzen Sylaj, dhe njihet për aftësit e tij të jashtëzakonshme në peshat e rënda, shkruan Reporteri.net.

Në një video të realizuar nga Klan Kosova, Shkelzen shihet duke tërhequr 6.5 tonë me dhëmbë dhe ndalon golf dyshin me krahë.