Presidenti i Liverpool me mesazh emocionues për tifozët: Më falni

Pronari kryesor i të Liverpool, John W Henry ka lëshuar këtë mëngjes një mesazh për mbështetësit e Liverpool.


Ai kërkoj falje para tifozëve për përfshirjen e Liverpool në këtë Superligë pa miratimin e tyre.

“Unë dua t’u kërkoj falje të gjithë tifozëve dhe mbështetësve të Liverpool për përçarjen që kam shkaktuar gjatë 48 orëve të fundit”.

“Është vetëkuptueshme por duhet thënë se projekti i paraqitur nuk do të qëndronte kurrë pa mbështetjen e tifozëve. Askush nuk mendoi kurrë ndryshe në Angli. Gjatë këtyre 48 orëve ju ishit shumë të qartë se nuk do të qëndronte. Ju dëgjuam”.

“Dhe unë dua të kërkoj falje për Jürgen, për Billy, për lojtarët dhe për këdo që punon kaq shumë në LFC për t’i bërë tifozët tanë krenarë. Ata nuk kanë absolutisht asnjë përgjegjësi për këtë përçarje. Ata ishin më të përçarë dhe padrejtësisht kështu. Kjo është ajo që dhemb më shumë. Ata e duan klubin dhe punojnë për t’ju bërë krenarë çdo ditë.Përsëri, më vjen keq, dhe vetëm unë jam përgjegjës për negativitetin e panevojshëm të paraqitur gjatë dy ditëve të fundit. Është diçka që nuk do ta harroj dhe tregon fuqinë që kanë tifozët”, ka thënë Henry.