Zhegrova i gatshëm për të debutuar sot me kampionin

Edon Zhegrova mund të debutojë sot me skuadrën e Lilles.

Lille do ta viziojë skuadrën e Brest nga ora 17:00 dhe Edon Zhegrova së bashku me transferimin tjetër, Hatem Ben Arfa janë ftuar për këtë ballafaqim.

Të dy transferimet mund të kenë një mundësi të mirë sot që të paraqiten nga minuta e parë.

Për Zhegrovën kjo do të jetë eksperienca e parë në njërën nga Top 5 ligat e mëdha evropiane.

22-vjeçari ka nënshkruar kontratë afatgjate me kampionin francez deri më 2026.