Bikinit më trendi po ‘tërbojnë’ rrjetin

Këto janë bikinit më trendi. Por a do ishit aq të guximshme sa ti vishnit?

Bikinit ‘mikroskopike’ janë shumë të vogla sa për të mbuluar ‘pasuritë’ tuaja dhe lënë pak vend për imagjinatën.