Studimet e reja: Femrat preferojnë më shumë “baballarët e plotë” sesa një trup të formësuar

Për të gjithë baballarët që këto ditë festuan ditën e tyre, jemi gati që ta bëjmë këtë ditë edhe më të mirë.


Pra, rrëmbeni birrat dhe festoni, sepse sipas një studimi të fundit shumica e grave amerikane preferojnë më shumë një mashkull më të plotë, me fizik të babait, në krahasim me një fizik të formësuar, shkruajnë mediat e huaja, transmeton Reporteri.net.

61 përqind e grave që janë përfshirë në sundim, janë shprehur se një mashkull me fizik më të plotë u duket shumë më “seksual”.

Por kjo nuk përfundon këtu, sepse edhe meshkujt janë më të lumtur me trupin e tyre dhe kanë pranuar të pasurit një turp prej babai, i ka bërë ata më të relaksuar dhe ka përmirësuar jetën e tyre në një farë mënyre. /Reporteri.net