Bëhuni gati, Facebook me një dizajn krejtësisht të ri

Facebook është duke u ridizajnuar, kështu që të mund të përqendrohet në grupe dhe karakteristika të tjera, ka njoftuar rrjeti social.


Pamja e re e gjigantit mediatik dhe numri i përditësimeve të tjera erdhi si pjesë e përpjekjes së Facebook-ut për të treguar mbrojtjen e privatësisë dhe ofrimin e sigurisë, pavarësisht nga një sërë skandalesh të të dhënave.

Kompania gjithashtu po sjell përditësime të reja për Messenger dhe WhatsApp, tha ajo. Ato përfshijnë biseda private që kompania thotë se nuk mund të dekodohen nga askush.

Ridizajnimi i ‘Facebook’ do të ndihmojë që ajo të bëhet një mënyrë më e lehtë për të gjetur grupe dhe veçori të tjera të reja, tha kompania.