Ky do të jetë Mercedesi i ri, që do të dalë në treg, më 2020

Mercedes klasa S, ka qenë kulmi i luksit dhe inxhinierisë për shumë dekada, për këtë arsyje kjo gjeneratë e veturave, do të ripërtrihet në njëfarë mënyre.


Dalja në treg e kësaj veture pritet të bëhet më 2020.

Këto janë disa foto të kësaj veture: