Presidenti francez, Emmanuel Macron në mesin e 14 liderëve botërorë që mund të jenë përgjuar me aplikacionin “Pegasus”

Baza e të dhënave e zbuluar nga projekti “Pegasus” përfshin numrat e telefonit të presidentit francez, Emmanuel Macron dhe 13 krerëve tjerë të shteteve dhe qeverive, zbulon The Guardian. Presidenti i Afrikës së Jugut, Cyril Ramaphosa dhe kryeministri pakistanez, Imran Khan, janë renditur gjithashtu në të dhënat e zbuluara, të cilat përfshijnë diplomatë, shefa ushtarakë … Vazhdoni me leximin e Presidenti francez, Emmanuel Macron në mesin e 14 liderëve botërorë që mund të jenë përgjuar me aplikacionin “Pegasus”