Zyrtari i BDI-së thotë se Blerim Reka përjetoi fijasko

Zëdhënësi i shtabit të Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi, vlerëson se kandidati shqiptar për president Blerim Reka ka përjetuar fijasko në këto zgjedhje.

Sipas tij Reja as për së afërmi nuk iu ofrua kandidatëve të mëparshëm shqiptar duke nisur nga Muharrem Nexhipi e të tjerët.

Ai thotë se qytetarët dijnë të dajllojnë se kush ka vizion dhe të hap perspektivë duke avancuar pozitën e shqiptarëve.

Ademi tha se Reka kishte qëllimin vetëm për të marrë pjesë në këto zgjedhje dhe përjetoi ndëshkimin.

Ai tha se sërish u konfirmua koncepti i BDI mbi bazën e parimit të koncensualitetit për zgjidhjen e çështjeve që kanë të bëjnë me shqiptarët.