39 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës aktualisht po trajtohen 169 pacientë me Covid-19.


Nga Spitali kanë bërë të ditur se nga numri i përgjithshëm i pacientëve, 152 janë në oksigjenoterapi, 9 në CPAP dhe 39 në gjendje të rëndë shëndetësore, shkruan Reporteri.net.

Reklamë

Gjatë 24 orëve, janë shëruar 22 pacientë.