Ambasada amerikane: Për kosovarët që festojnë, me fat Kurban Bajrami

Ambasada amerikane në Kosovë ka uruar kosovarët festën e Kurban Bajramit.


Në një postim në Facebook, ata kanë një festë të gëzueshme dhe të qetë.

“Me Fat Kurban Bajrami, Bayramënëz Kutlu Olsun, Bajram Šerif Mubarek Olsun, Eid Mubarak: Për kosovarët që festojnë, duke ju uruar ju dhe familjet tuaja një festë të shëndetshme, të gëzueshme dhe të qetë”, thuhet në urimin e tyre.