Avni Dehari shkruan mesazh prekës në muralin përkujtimor për birin e tij Astritin

Sonte në Prishtinë janë ndezur qirinjë në nderim të Astrit Deharit i cili humbi jetën në Burgun e Prizrenit.


Në këtë aktivitet kanë marr pjesë qindra qytetarë të cilët kanë shprehur solidaritetin dhe dhimbjen me familjen Dehari.

Më këtë rast babai i të ndjerit Astrit Dehari, ka shkruar në mur një dedikim prekës në ëmër të familjes Dehari për të birin e tyre.

“Astrit, shëmbëltyra jote për drejtësi gjithmonë do të jetë e gjallë dhe ngadhnjimtare!”
Avni, Xhemile dhe Arta Dehari.