Digjet shtylla elektrike tek Lagja e Spitalit, banorët kërkojnë ndihmë

Një shtyllë elektrike është dëmtuar në Prishtinë.


Saktësisht në Lagjen e Spitalit shtylla elektrike është përfshirë nga zjarri, raporton Indeksonline.

Nuk dihet për dëmet e tjera, përpos që banorët e kësaj ane kanë kërkuar ndihmë nga përgjegjësit në mënyrë që kjo shtyllë elektrike të mos vazhdoj të digjet dhe të shkaktojë probleme më të mëdha.