FISHOP tani edhe në Prishtinë

Që nga data 28 Prill, një nga restorantet më të njohura të ushqimeve të detit në Tiranë, ka filluar punën edhe me pikën më të re në Prishtinë , duke sjellë shijen e mesdheut në qytetin tonë.


Për të gjithë adhuruesit e ushqimit të detit, “Fish shop” në Prishtinë mund ta gjeni në lokacionet e Klan Arena , Zona Industriale, Prishtinë.

Ju pret ushqim me shumë cilësi dhe freski, duke sjellur detin më afër nesh.

 *Artikull i sponsorizuar