Kërcënon Vulin: Ne kemi armë dhe njerëz për ta mbrojtur popullin tonë në veri të Mitrovicës

Aleksandër Vulin, ministër serb i mbrojtjes, në një deklaratë për një medium në Serbi, ka deklaruar se Serbia është e gatshme ta mbrojë popullin e saj në veri të Kosovës.


“Aspak mos dyshoni nëse dikush mendon se mund të sulmojë në veri të Mitrovicës ose në Republikën Srpska, mos të gaboj dhe të bëj këso lojëra, ne jemi të gatshëm, kemi njerëz mjaftueshëm dhe armatim të mjaftueshëm.

Kemi gjithçka që duhet për ta mbrojtur një vend”, ka thënë Vulin.

Ndaj deklaratës së Vulinit, kanë filluar menjëherë reagimet e shumta, ku mes tjerash, i bëhet thirrje Miroslav Lajçakut që ta dëgjojë atë.